Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 154597 |
Hivatkozási szám | MSZ EN ISO 11747:2012 |
Cím | Rizs. A rizsszem főzést követő extrudálási ellenállásának meghatározása. (ISO 11747:2012) |
Angol cím | Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012) |
ICS | 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek |
A szabvány nyelve | angol |
Alkalmazási terület | This International Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions. |
Az érvényesség kezdete | 2012-12-01 |
A visszavonás napja |
További adatok | |
---|---|
Forrás | idt ISO 11747:2012; idt EN ISO 11747:2012 |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | MSZ EN ISO 11747:2012/A1:2018 |
SZK-közlemények | |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 604 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 421767 byte) |
oldalszáma | 14 oldal; G kategória |
ára | Nettó: 6050 Ft Bruttó: papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft |