Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 149650
Hivatkozási szám MSZ EN 15765:2010
Cím Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Az ón meghatározása induktív csatolású plazma sugárforrású tömegspektrometriával (ICP-MS), nyomás alatti feltárás után
Angol cím Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Ez az európai szabvány az ón meghatározását írja elő élelmiszerekben induktív csatolású plazma sugárforrású tömegspektrometriával (ICP-MS) nyomás alatti feltárást követően. A körvizsgálat olyan élelmiszerekre terjedt ki, mint a sárgarépapüré, paradicsompüré, ananász, gyümölcskeverék, fehérbor, őszibarackpor, paradicsompor, babpor, porított gyümölcsjoghurt és halpor, amelyekben az ón tömeghányada 2,5 mg/kg és 259 mg/kg között volt.
Az érvényesség kezdete 2010-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 15765:2009
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 325931 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft