Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 148848
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 6571:2009
Cím Fűszerek, ízesítők és gyógynövények. Az illóolaj-tartalom meghatározása (hidrodesztillációs módszer) (ISO 6571:2008)
Angol cím Spices, condiments and herbs. Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008)
ICS 67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület ISO 6571:2008 specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.
Az érvényesség kezdete 2009-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN ISO 6571:2009; idt ISO 6571:2008
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
MSZ EN ISO 6571:2009/A1:2018
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 313928 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft