Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 133663
Hivatkozási szám MSZ EN 14177:2004
Cím Élelmiszerek. A patulin meghatározása szűrt és rostos almalében és almapürében. HPLC-módszer folyadék/folyadék megoszlásos tisztítással
Angol cím Foodstuffs. Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree. HPLC method with liquid/liquid partition cleanup
ICS 67.160.20 Nem alkoholos italok
67.080.10 Gyümölcsök és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard specifies a method for the determination of patulin in apple juices and apple puree up to 128 ug/kg using high performance liquid chromatography (HPLC).
Az érvényesség kezdete 2004-04-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 14177:2003
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 129129 byte)
oldalszáma 16 oldal; H kategória
ára Nettó: 6530 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6856.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8293.1 Ft