Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 123385
Hivatkozási szám MSZ 4793-10:2003
Cím A cukortermékek vizsgálati módszerei. 10. rész: Érzékszervi vizsgálatok és előkészítési módszereik
Angol cím Testing of sugar products. Sensory analysis and methods of preparation
ICS 67.180.10 Cukor és cukortermékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 2003-01-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok) MSZ 4793-10:1989
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 76230 byte)
oldalszáma 4 oldal; B kategória
ára Nettó: 3700 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 3885.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 4699.0 Ft