Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 123129
Hivatkozási szám MSZ EN 13806:2002
Cím Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. Higany meghatározása nyomás alatti feltárás utáni hideggőz-atomabszorpciós spektrometriával (CVAAS)
Angol cím Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies a method for the determination of mercury in foodstuffs by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal European Standard. It is the task of the analyst to review if vertical standards exist.
Az érvényesség kezdete 2002-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 13806:2002
Helyettesített szabvány(ok) MSZ 279-9:1985
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 192440 byte)
oldalszáma 11 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft