Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 120162
Hivatkozási szám MSZ ISO 937:2002
Cím Hús és húskészítmények. A nitrogéntartalom meghatározása (referencia-módszer)
Angol cím Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 2002-01-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 937:1978
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 102712 byte)
oldalszáma 7 oldal; D kategória
ára Nettó: 4690 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft