Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 113298
Hivatkozási szám MSZ EN 1787:2001
Cím Élelmiszerek. A besugárzottság kimutatása cellulóztartalmú élelmiszerekből ESR-spektroszkópiás módszerrel
Angol cím Foodstuffs. Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This draft European Standard specifies a method for the detection of foods containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the food, see (1) to (13). Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells, (14) to (18), paprika powder, (19) and (20), and fresh strawberries (21).
Az érvényesség kezdete 2001-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 1787:2000
Helyettesített szabvány(ok) MSZ EN 1787:2000
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 149087 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft