Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 103689
Hivatkozási szám MSZ EN 13191-2:2000
Cím Zsírszegény élelmiszerek. Bromid szermaradékok meghatározása. 2. rész: A szervetlen bromid meghatározása
Angol cím Non-fatty food. Determination of bromide residues. Part 2: Determination of inorganic bromide
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies a gas chromatographic method for the determination of inorganic bromide residues in non-fatty foods. Generally, the maximum residue levels are expressed in terms of bromide ion from all sources but not including covalently bound bromine. The method is applicable to cereals, dried fruit, dried vegetables, dried mushrooms, fresh fruit and vegetables. It has been validated in an interlaboratory study on maize flour, carrot flakes, lettuce, potatoes, cereal flour and hazelnuts (1), (2).
Az érvényesség kezdete 2000-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 13191-2:2000
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 190864 byte)
oldalszáma 13 oldal; G kategória
ára Nettó: 6050 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft