Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 103687
Hivatkozási szám MSZ EN 13191-1:2000
Cím Zsírszegény élelmiszerek. Bromid szermaradékok meghatározása. 1. rész: Az összes bromid szervetlen bromidkénti meghatározása
Angol cím Non-fatty food. Determination of bromide residues. Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies a gas chromatographic (GC) method for the determination of bromide residues (including some organic bromine present) as inorganic bromide in non-fatty foods. Generally, the maximum residue levels are expressed in terms of bromide ion from all sources but not including covalently bound bromine. The method is applicable to beets, carrots, chicory, endives, cereal grains, lettuce, potatoes, spinach, strawberries and tomato. It has been validated in an interlaboratory test on lettuce (1).
Az érvényesség kezdete 2000-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 13191-1:2000
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 174165 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft