Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 103356
Hivatkozási szám MSZ EN 12856:2000
Cím Élelmiszerek. A K-aceszulfám, az aszpartám és a szacharin meghatározása. Nagy felbontású folyadékkromatográfiás módszer
Angol cím Foodstuffs - Determination of acesulfame-K, aspartame and saccharin - High performance liquid chromatographic method
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
67.220.20 Élelmiszerek adalékanyagai
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies a high performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of acesulfame-K, aspartame, and saccharin, see (1), (2) and (3). It also allows the determination of caffeine, sorbic acid and benzoic acid in foodstuffs. Interlaboratory tests have been carried out with acesulfame-K in marzipan, yogurt, fruit yogurt, orange juice beverage, cola, cream and jam, with aspartame in marzipan, fruit yogurt, orange juice beverage, orange flavoured beverage, cola, jam, and preparation for flan, and with sodium saccharin in marzipan, yogurt, fruit yogurt, orange juice, ...
Az érvényesség kezdete 2000-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 12856:1999
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 163750 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 8020 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 8421.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 10185.4 Ft