Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 101113
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 1666:2000
Cím Keményítő. A nedvességtartalom meghatározása. Szárítószekrényes módszer (ISO 1666:1996)
Angol cím Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method (ISO 1666:1996)
ICS 67.180.20 Keményítő és a belőle származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Gives a method for the determination of the moisture content of native or modified starch using oven-drying at 130 °C under atmospheric pressure.
Az érvényesség kezdete 2000-09-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN ISO 1666:1997; idt ISO 1666:1996
Helyettesített szabvány(ok) MSZ ISO 1666:1993
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 110785 byte)
oldalszáma 7 oldal; D kategória
ára Nettó: 4690 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft