Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 100962
Hivatkozási szám MSZ EN 12631:2000
Cím Gyümölcs- és zöldséglevek. A D- és L-tejsav(laktát)-tartalom enzimes meghatározása. NAD-spektrometriás módszer
Angol cím Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content. NAD spectrometric method
ICS 67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the total content of D- and L-lactic acid and lactate salts in fruit and vegetable juices and related products.
Az érvényesség kezdete 2000-11-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 12631:1999
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 168531 byte)
oldalszáma 15 oldal; H kategória
ára Nettó: 6530 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6856.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8293.1 Ft