Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 071878
Hivatkozási szám MSZ EN 1988-2:1999
Cím Élelmiszerek. Szulfitmeghatározás. 2. rész: Enzimes módszer
Angol cím Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 2: Enzymatic method
ICS 67.050 Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei
67.220.20 Élelmiszerek adalékanyagai
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the sulfite content, expressed as sulfur dioxide, in foodstuffs. Other sulfur-containing substances such as sulfate, sulfide or thiosulfate do not interfere with the determination. Carbonyl-sulfite complexes react as free sulfites. Isothiocyanates occuring in, e.g. mustard interfere with the determination. The method is not applicable to cabbages, dried garlic, dried onions, ginger, leeks and soy protein.
Az érvényesség kezdete 1999-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 1988-2:1998
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 60299 byte)
oldalszáma 14 oldal; G kategória
ára Nettó: 6050 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft