Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 071706
Hivatkozási szám MSZ EN 12138:1999
Cím Gyümölcs- és zöldséglevek. A D-almasavtartalom enzimes meghatározása. NAD-spektrometriás módszer
Angol cím Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method
ICS 67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This draft European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the total content of D-malic acid, in fruit and vegetable juices and related products.
Az érvényesség kezdete 1999-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 12138:1997
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 53664 byte)
oldalszáma 13 oldal; G kategória
ára Nettó: 6050 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft