Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 071705
Hivatkozási szám MSZ EN 12137:1999
Cím Gyümölcs- és zöldséglevek. A borkősav meghatározása szőlőlevekben. Nagy felbontású folyadékkromatográfiás módszer
Angol cím Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography
ICS 67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This draft European Standard specifies a method for the determination of tartaric acid in grape juices by high performance liquid chromatography (HPLC).
Az érvényesség kezdete 1999-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 12137:1997
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 35987 byte)
oldalszáma 10 oldal; E kategória
ára Nettó: 5090 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5344.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 6464.3 Ft