Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 069045
Hivatkozási szám MSZ EN 12146:1998
Cím Gyümölcs- és zöldséglevek. A szacharóztartalom enzimes meghatározása. NADP spektrometriás módszer
Angol cím Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of sucrose content. NADP spectrometric method
ICS 67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület This draft European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the content of sucrose in fruit and vegetable juices related products.
Az érvényesség kezdete 1998-09-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN 12146:1996
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 4395856 byte)
oldalszáma 16 oldal; H kategória
ára Nettó: 6530 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6856.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8293.1 Ft