Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 064484
Hivatkozási szám MSZ ISO 6557-2:1991
Cím Tartósított élelmiszerek aszkorbinsav-tartalmának meghatározása titrimetriás és spektrometriás módszerrel
Angol cím Fruits, vegetable and derived products. Determination of ascorbic acid content. Part 2: Routine methods
ICS 67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1992-01-15
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 6557-2:1984
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2149874 byte)
oldalszáma 5 oldal; C kategória
ára Nettó: 4080 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4284.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5181.6 Ft