Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 060516
Hivatkozási szám MSZ 20500-3:1985
Cím Száraztészták vizsgálati módszerei. Érzékszervi tulajdonságok vizsgálata
Angol cím Test methods of pastry products. Sensory test
ICS 67.240 Érzékszervi vizsgálat
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1985-12-15
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 612

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 974650 byte)
oldalszáma 9 oldal; E kategória
ára Nettó: 5090 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5344.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 6464.3 Ft