Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 008759
Hivatkozási szám MSZ 4054:1980
Cím Hőkezeléssel tartósított hús- és húsos készítmények szilárd és folyékony alkotórészeinek és a kiolvadt zsír mennyiségének meghatározása
Angol cím Meat and meat products preserved by heat-treatment. Determination of solid and fluid components and of the quantity of melted fat
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1982-11-15
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt KGST SZT 2680-80:1980
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék; 1995/11: Hivatkozási-szám változás
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 126383 byte)
oldalszáma 4 oldal; B kategória
ára Nettó: 3700 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 3885.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 4699.0 Ft