Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001819
Hivatkozási szám MSZ 5874-8:1978
Cím Húskészítmények vizsgálati módszerei. Fehérjetartalom meghatározása
Angol cím Test methods of meat products. Determination of protein content
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1979-06-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2016/04: Visszavonási szándék; 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2417360 byte)
oldalszáma 8 oldal; D kategória
ára Nettó: 4690 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft