Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001792
Hivatkozási szám MSZ 3640-17:1979
Cím Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Koliform baktériumok számának meghatározása 30 °C hőmérsékleten folyékony táptalajban
Angol cím Microbiological examination of meat and meat products. Determination of the number of coliform bacteria at 30 centigrade in liquid medium
ICS 07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1980-04-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2001946 byte)
oldalszáma 16 oldal; H kategória
ára Nettó: 6530 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6856.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8293.1 Ft