Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 060516 |
Hivatkozási szám | MSZ 20500-3:1985 |
Cím | Száraztészták vizsgálati módszerei. Érzékszervi tulajdonságok vizsgálata |
Angol cím | Test methods of pastry products. Sensory test |
ICS | 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek 67.240 Érzékszervi vizsgálat |
A szabvány nyelve | magyar |
Az érvényesség kezdete | 1985-12-15 |
A visszavonás napja |
További adatok | |
---|---|
Forrás | |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | 2003/03: Visszavonási szándék |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 612 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 974650 byte) |
oldalszáma | 9 oldal; E kategória |
ára | Nettó: 5090 Ft Bruttó: papírformátum esetén (5% Áfával): 5344.5 Ft elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 6464.3 Ft |