Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 162581
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 7973:2016
Cím Gabonafélék és gabonaőrlemények. A liszt viszkozitásának meghatározása. Amilográfos módszer (ISO 7973:1992)
Angol cím Cereals and milled cereal products. Determination of the viscosity of flour. Method using an amylograph (ISO 7973:1992)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet-, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain. NOTES 1 This International Standard has been prepared on the basis of the Brabender-type amylograph. 2 This method applies strictly to an amylograph and not to a viscograph, since an amylograph possesses the following characteristics: - it is possible to Change the torque-measuring head; - the heating coils are located around the bowl of the apparatus and at the bottom; - there is no cooling rod for lowering the gel temperature.
Az érvényesség kezdete 2016-05-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 1078577 byte)
oldalszáma 11 oldal; F kategória
ára Nettó: 5260 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5523.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 6680.2 Ft