Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 162335
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 21415-2:2016
Cím Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 2. rész: A nedves sikér és a sikérindex meghatározása gépi módszerrel (ISO 21415-2:2015)
Angol cím Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This part of ISO 21415 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.
Az érvényesség kezdete 2016-03-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 797823 byte)
oldalszáma 22 oldal; L kategória
ára Nettó: 7640 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 8022.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 9702.8 Ft