Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 161003
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 27971:2015
Cím Gabonafélék és gabonatermékek. Közönséges búza (Triticum aestivum L.). A tészta alveográfos tulajdonságainak meghatározása állandó vízfelvétel mellett kereskedelmi vagy kísérleti lisztből, továbbá a kísérleti őrlés módszertana (ISO 27971:2015)
Angol cím Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2015)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This International Standard specifies a method of determining, using an alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling. It describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: — stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm (see Clause 7); — stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products (see Clause 8).
Az érvényesség kezdete 2015-09-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 9446566 byte)
oldalszáma 72 oldal; W kategória
ára Nettó: 14020 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 14721.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 17805.4 Ft