Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 161001
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 6647-2:2015
Cím Rizs. Az amilóztartalom meghatározása. 2. rész: Rutinmódszerek (ISO 6647-2:2015)
Angol cím Rice. Determination of amylose content. Part 2: Routine methods (ISO 6647-2:2015)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This part of ISO 6647 specifies a simplified routine method for the determination of the amylose content of milled, non-parboiled rice in the range from 1 % to 30 %. Rice samples for which the amylose content has been determined by the reference method size exclusion chromatography (SEC) are used as standards to generate the calibration curve. NOTE The use of standards calibrated by SEC is an approach to determine the true amylose content and decreases the conversion errors of this part of ISO 6647.[1]
Az érvényesség kezdete 2015-09-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 575832 byte)
oldalszáma 13 oldal; G kategória
ára Nettó: 5760 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6048.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7315.2 Ft