Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 160644
Hivatkozási szám MSZ EN 15948:2015
Cím Gabonafélék. A nedvesség és a fehérje meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer az egész magokra
Angol cím Cereals. Determination of moisture and protein. Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This European Standard defines a routine method for the determination of moisture and protein in whole kernels of barley and wheat using a near-infrared spectrophotometer in the constituent ranges: a) for wheat: 1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %; 2) protein content minimum range from 7 % to 20 %. b) for barley: 1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %; 2) protein content minimum range from 7 % to 16 %. This European Standard describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.
Az érvényesség kezdete 2015-08-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2199417 byte)
oldalszáma 46 oldal; T kategória
ára Nettó: 11410 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 11980.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 14490.7 Ft