Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 159837
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 5530-1:2015
Cím Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2013)
Angol cím Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]
Az érvényesség kezdete 2015-04-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 1078755 byte)
oldalszáma 30 oldal; P kategória
ára Nettó: 9020 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 9471.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 11455.4 Ft