Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 157244
Hivatkozási szám MSZ ISO 5530-2:2013
Cím Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 2. rész: A reológiai tulajdonságok meghatározása extenzográffal
Angol cím Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része extenzográffal végzett nyújtásvizsgálati módszert tartalmaz a búzalisztből készült tészta reológiai tulajdonságainak meghatározására. A rögzített terhelési-nyújtási görbe a lisztek általános minőségének és a javítószerek hatásának értékelésére használatos. A módszer búzából (Triticum aestivum L.) előállított kísérleti és kereskedelmi lisztekre alkalmazható. MEGJEGYZÉS: Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része az ICC 114 [3] alapján készült.
Az érvényesség kezdete 2013-12-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt EN ISO 5530-2:2014; idt ISO 5530-2:2012
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2015/03: Közlemény
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 604

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 255714 byte)
oldalszáma 17 oldal; XY kategória
ára Nettó: 12780 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 13419.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 16230.6 Ft