Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 157244
Hivatkozási szám MSZ ISO 5530-2:2013
Cím Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 2. rész: A reológiai tulajdonságok meghatározása extenzográffal
Angol cím Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része extenzográffal végzett nyújtásvizsgálati módszert tartalmaz a búzalisztből készült tészta reológiai tulajdonságainak meghatározására. A rögzített terhelési-nyújtási görbe a lisztek általános minőségének és a javítószerek hatásának értékelésére használatos. A módszer búzából (Triticum aestivum L.) előállított kísérleti és kereskedelmi lisztekre alkalmazható. MEGJEGYZÉS: Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része az ICC 114 [3] alapján készült.
Az érvényesség kezdete 2013-12-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 255714 byte)
oldalszáma 17 oldal; XY kategória
ára Nettó: 12170 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 12778.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 15455.9 Ft