Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 143503
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 21415-3:2007
Cím Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 3. rész: A száraz sikér meghatározása nedves sikérből szárítószekrényes módszerrel (ISO 21415-3:2006)
Angol cím Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve angol
Alkalmazási terület ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.
Az érvényesség kezdete 2007-07-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 321105 byte)
oldalszáma 10 oldal; E kategória
ára Nettó: 4850 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5092.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 6159.5 Ft