Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 143502
Hivatkozási szám MSZ EN ISO 21415-1:2007
Cím Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 1. rész: A nedves sikér meghatározása kézi módszerrel (ISO 21415-1:2006)
Angol cím Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 1: Determination of wet gluten by a manual method (ISO 21415-1:2006)
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület ISO 21415-1:2006 specifies a manual washing out method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.). This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the given specification.
Az érvényesség kezdete 2007-07-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 21415-1:2006; idt EN ISO 21415-1:2007
Helyettesített szabvány(ok) MSZ ISO 5531:1993
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 604

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 200032 byte)
oldalszáma 14 oldal; G kategória
ára Nettó: 6050 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 6352.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7683.5 Ft