Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 066961
Hivatkozási szám MSZ ISO 5530-3:1995
Cím Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 3. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása valorigráffal
Angol cím Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1995-12-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2779664 byte)
oldalszáma 8 oldal; D kategória
ára Nettó: 4470 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 4693.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5676.9 Ft