Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 063456
Hivatkozási szám MSZ 20501-2:1989
Cím Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés
Angol cím Test methods for bakery products. Sensory analysis. Qualification on points
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1989-11-01
A visszavonás napja


Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2971413 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 7640 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 8022.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 9702.8 Ft