Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 063456
Hivatkozási szám MSZ 20501-2:1989
Cím Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés
Angol cím Test methods for bakery products. Sensory analysis. Qualification on points
ICS 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1989-11-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 604

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2971413 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 8020 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 8421.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 10185.4 Ft