Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 063456 |
Hivatkozási szám | MSZ 20501-2:1989 |
Cím | Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés |
Angol cím | Test methods for bakery products. Sensory analysis. Qualification on points |
ICS | 67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek 67.240 Érzékszervi vizsgálat |
A szabvány nyelve | magyar |
Az érvényesség kezdete | 1989-11-01 |
A visszavonás napja | 2018-07-01 |
További adatok | |
---|---|
Forrás | |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | MSZ 20501-2:2018 |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | 2003/03: Visszavonási szándék |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 604 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 2971413 byte) |
oldalszáma | 21 oldal; L kategória |
ára | Nettó: 8020 Ft Bruttó: formátumtól függetlenül (27% Áfával): 10185.4 Ft |