Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 063379 |
Hivatkozási szám | MSZ 1801:1989 |
Cím | Tartósított élelmiszerek érzékszervi bírálata |
Angol cím | Preserved food products. Sensory analysis |
ICS | 67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában 67.240 Érzékszervi vizsgálat |
A szabvány nyelve | magyar |
Az érvényesség kezdete | 1989-10-01 |
A visszavonás napja |
További adatok | |
---|---|
Forrás | |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | 2003/03: Visszavonási szándék |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 612 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 933150 byte) |
oldalszáma | 8 oldal; D kategória |
ára | Nettó: 4690 Ft Bruttó: papírformátum esetén (5% Áfával): 4924.5 Ft elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 5956.3 Ft |