Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 063456
Hivatkozási szám MSZ 20501-2:1989
Cím Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés
Angol cím Test methods for bakery products. Sensory analysis. Qualification on points
ICS 67.240 Érzékszervi vizsgálat
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1989-11-01
A visszavonás napja 2018-07-01

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok) MSZ 20501-2:2018
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 604

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2971413 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 8020 Ft
Bruttó:
formátumtól függetlenül (27% Áfával): 10185.4 Ft