Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
ICS | Elnevezés |
---|---|
67.050 | Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei |
Találatok száma: 127
Találatok | |
---|---|
MSZ 17618:2020 Élelmiszerek hamu- és homoktartalmának meghatározása | |
MSZ 3621:2017 Élelmiszerek kén-dioxid-tartalmának meghatározása | |
MSZ CEN/TS 15111:2006 Angol nyelvű! Visszavont! Élelmiszerek. Nyomelemek meghatározása. A jód meghatározása diétás élelmiszerekben ICP-MS-sel (induktív csatolású plazmagerjesztésű tömegspektrometriával) | |
MSZ CEN/TS 15568:2007 Angol nyelvű! Élelmiszerek. Analitikai módszerek a genetikailag módosított szervezetek és az ezeket tartalmazó termékek kimutatására. Mintavételi stratégia | |
MSZ CEN/TS 17061:2017 Angol nyelvű! Visszavont! Élelmiszerek. A peszticid szermaradékok és szerves szennyező anyagok kromatográfiás módszerekkel végzett kalibrálásának és mennyiségi meghatározásának irányelvei | |
MSZ CEN/TS 17061:2020 Angol nyelvű! Élelmiszerek. Peszticid szermaradékok és szerves szennyező anyagok kromatográfiás módszerekkel végzett kalibrálásának és mennyiségi meghatározásának irányelvei | |
MSZ CEN/TS 17062:2017 Angol nyelvű! Visszavont! Növényi eredetű élelmiszerek. A peszticid szermaradékok meghatározásának multimódszerei növényi eredetű olajokban, LC-MS/MS-sel | |
MSZ CEN/TS 17062:2020 Angol nyelvű! Növényi eredetű élelmiszerek. Peszticid szermaradékok meghatározásának multimódszere növényi eredetű olajokban, LC-MS/MS-sel (QuOil) | |
MSZ CR 13505:2000 Visszavont! Élelmiszer-vizsgálatok. Biotoxinok. A mikotoxinok analitikai vizsgálati módszereinek követelményei | |
MSZ EN 12014-1:1997/A1:2000 Élelmiszerek. A nitriát- és/vagy a nitrittartalom meghatározása. 1. rész: Általános megfontolások |