Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
ICS | Elnevezés |
---|---|
67.240 | Érzékszervi vizsgálat |
Találatok száma: 110
Találatok | |
---|---|
MSZ 12292:1987 Visszavont! Tej és tejtermékek érzékszervi elemző vizsgálata | |
MSZ 12330:1986 Visszavont! Ipari savkazein tisztaságának meghatározása | |
MSZ 12331:1987 Visszavont! Ipari savkazein színének meghatározása | |
MSZ 157:1982 Visszavont! A méz érzékszervi vizsgálata | |
MSZ 157:2017 A méz érzékszervi vizsgálata | Ez a szabvány kizárólag a kiado@mszt.hu címen keresztül papírformátumban rendelhető meg. |
MSZ 1801:1989 Tartósított élelmiszerek érzékszervi bírálata | |
MSZ 20500-3:1985 Száraztészták vizsgálati módszerei. Érzékszervi tulajdonságok vizsgálata | |
MSZ 20501-2:1989 Visszavont! Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés | |
MSZ 20501-2:2018 Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. 2. rész: Kenyerek és vajaskifli érzékszervi vizsgálata | |
MSZ 20568:1988 Visszavont! A cigaretta érzékszervi vizsgálata |