Szabványkereső
Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés: ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés
Alapadatok | |
---|---|
Dokumentumazonosító | 005205 |
Hivatkozási szám | MSZ 157:1982 |
Cím | A méz érzékszervi vizsgálata |
Angol cím | Honey. Sensory analysis |
ICS | 67.240 Érzékszervi vizsgálat 67.180.10 Cukor és cukortermékek |
A szabvány nyelve | magyar |
Az érvényesség kezdete | 1983-05-15 |
A visszavonás napja | 2017-05-01 |
További adatok | |
---|---|
Forrás | |
Helyettesített szabvány(ok) | |
Helyettesítő szabvány(ok) | MSZ 157:2017 |
Módosítás(ok) (külön szabványként) | |
SZK-közlemények | 2003/03: Visszavonási szándék; 1983/15: Módosítás |
Kapcsolódó európai jogszabály | |
Műszaki Bizottság | MSZT/MB 612 |
Kereskedelmi adatok | |
---|---|
A szabvány | |
kapható formátuma | papír, PDF-fájl (a fájl mérete: 568330 byte) |
oldalszáma | 16 oldal; H kategória |
ára | Nettó: 6530 Ft Bruttó: formátumtól függetlenül (27% Áfával): 8293.1 Ft |