A tanúsítással kapcsolatos nyilvános információk

Hírek

 • Sikeres integrált akkreditációs eljárás az MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 14001, MSZ 28001, MSZ EN ISO 50001 szabványok és a Magyar Egészségügyi Eljárási Standardok szerint

  A Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH)  2018 márciusában és áprilisában öt napon át tartotta az irodai helyszíni szemléit az MSZT-nél az irányítási rendszerek (MIR, KIR, MEBIR, EIR, MEES) tanúsítása területén integrált eljárásban. Az MSZT telephelyén lefolytatott vizsgálatot az auditorok helyszíni megfigyelése egészítette ki, pozitív eredménnyel. Köszönjük azoknak az ügyfeleinknek és auditorainknak, akik segítő támogatásukkal biztosították a zökkenőmentes és sikeres eljárás lebonyolítást. A NAH 2018. június 21-én döntött az akkreditálási okirat kiadásáról.

  tovább


 • Együttműködési megállapodás a Magyar Szabványügyi Testület és az IQNet Nemzetközi Tanúsítási Hálózat között az IQNet SR10 társadalmi felelősségvállalás tanúsítására

  2017. szeptember 19-én aláírásra került az IQNet SR10 társadalmi felelősségvállalás tanúsítására vonatkozó együttműködési megállapodás az MSZT és az IQNet között, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy támogatást nyújtsunk azon szervezetek részére, akik kiemelten kezelik a társadalmilag felelős működést.

  tovább

 • Játszótéri eszközök biztonságosságának ellenőrzése

  2004. február 1-jén lépett hatályba a gazdasági és közlekedési miniszter 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelete a játszótéri eszközök biztonságosságáról, amely előírja a közterületeken, óvodákban, iskolákban lévő játszótéri eszközök átfogó, országos szintű felülvizsgálatát.

  tovább

 • Társtanúsítás az MSZT partnereinek az IQNet-hálózaton belül

  A Magyar Szabványügyi Testület az IQNet (Nemzetközi Tanúsító Hálózat) teljes jogú tagjaként olyan előnyös szolgáltatásokat is képes biztosítani tanúsított ügyfelei részére, mint a társtanúsítvány megszerzésének lehetősége.
  Ezt a szolgáltatást különösen azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akik olyan külföldi országokkal állnak szervezeti vagy üzleti kapcsolatban, ahol az érintett ország tanúsítványát írják elő, vagy a szervezet kereskedelemi előnyt tud generálni abban az esetben, ha annak az országnak a tanúsítványával is rendelkezik ahova üzleti kapcsolatai kötik.

  tovább

 • Kölcsönösen előnyös nemzetközi együttműködések az MSZT, az IQNet-partnerek és a tanúsított ügyfelek között

  A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) 1998 óta teljes jogú tagja a Tanúsító Szervezetek Nemzetközi Hálózatának, az IQNet-nek, amely a legkiválóbb nemzeti tanúsító szervezeteket tömörítő, svájci székhelyű szervezet. Országonként általános esetben csak egy tagja lehet. Magyarországon, mint az IQNet magyar tagja, az MSZT jogosult az IQNet-tanúsítványok kiadására.

  tovább

Tanúsítási prospektus: