Az előzetesen megszerzett tudás felmérése, előzetes tudásszintfelmérés

(a szolgáltatás azonosítója: 00000091)

Mi az előzetes tudásszintfelmérés? Az előzetes tudásszintfelmérés az MSZT díjfizetős szolgáltatása azok számára, akik a képzés elvégzése nélkül szeretnék igazolni a képesítés megszerzéséhez előzetesen megszerzett megfelelő szintű tudásukat.
Az előzetes tudásszintfelmérés a képzést megelőző vizsga.

Mi a tudásszintfelmérés célja?  A képzésre jelentkező bizonyíthatja előzetesen megszerzett tudását. A feltételeket, valamint az előzetesen megszerzett tudást felmérő vizsgát sikeresen teljesítők a képzés elvégzése nélkül megkapják a képesítést igazoló MSZT-oklevelet/tanú­sítványt, illetve – modulrendszerű képzés esetén – a képzés egyes moduljai alól felmentést kaphatnak.

Hogyan lehet jelentkezni az előzetes tudásszintfelmérésre? A szolgáltatásra jelentkezni az értelemszerűen kitöltött és aláírt jelentkezési lap MSZT-be történő megküldésével lehet.

Mi történik, ha az eredmény nem megfelelő? Az előzetes tudásszintfelmérő vizsgát „nem felelt meg" minősítéssel teljesítők számára a képesítés megszerzéséhez a képzés elvégzése – a képzés díjának megfizetése mellett – kötelező.

Mennyibe kerül az előzetes tudásszintfelmérés? Az előzetes tudásszintfelmérés díja a mindenkori vizsgadíj 1,5-szerese.

További tájékoztatást lehet kérni:
Telefon: 456-6925 v Telefax: 456-6841 v e-mail: oktatás@mszt.hu