A Szabványügyi Közlöny elektronikus formában való felhasználásának feltételei

A Szabványügyi Közlöny a Magyar Szabványügyi Testület hivatalos lapja. A kiadó előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos az online Szabványügyi Közlöny egészének vagy bármely részeinek másodközlése. A Szabványügyi Közlöny számai csak pdf formátumban tölthetők le honlapunkról, amelyek csak előfizetőink számára hozzáférhetőek. A Szabványügyi Közlöny aktuális számát az előfizetők kizárólag saját használatra letölthetik és kinyomtathatják, továbbá olvashatják a lap előző három számát, de nem jogosultak a Szabványügyi Közlöny vagy annak részeinek, illetve a letöltött fájloknak forgalmi célú felhasználására, adatbázisban tárolására, harmadik fél számára letölthetővé tételére vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az előfizetők a fájlokra vagy azok tartalmára hivatkozhatnak, ezekből idézhetnek de ilyen jellegű további felhasználás esetén kötelesek forrásként a Szabványügyi Közlönyt megjelölni.

Az online Szabványügyi Közlöny illetéktelen felhasználása esetén (pl. illetéktelen/jogosulatlan másodközlés, kereskedelmi forgalomba hozatal stb.) a Magyar Szabványügyi Testület jogi lépéseket tesz az illetéktelen felhasználóval szemben.

Felhívjukelőfizetőink figyelmét, hogy az előfizetők hozzáférési adatainak védelme érdekében a rendszer rögzíti annak a számítógépnek az IP-címét, amelyről bejelentkeznek az online Szabványügyi Közlöny olvasásához. A rendszer az IP-címek rögzítésekor az IP-címe(ke)t a megfelelő jelszavakhoz/felhasználói nevekhez csatolja. Ezekbe az adatokba csak a Magyar Szabványügyi Testület erre kijelölt munkatársai tekinthetnek bele.

Ha szeretne előfizetni a Szabványügyi Közlöny elektronikus változatára, kérjük, kattintson a Megrendelés - előfizetés részre.