Minőségügyi belső auditor (MIR BA)

Az MSZ EN ISO 19011:2018 alapján

A minőségirányítással foglalkozó szabványok alkalmazása elősegíti a termékek (beleértve a szolgáltatásokat) vevők által elvárt minőségét és a vevői elégedettség növelését. A minőségirányítási rendszerek a minőség szempontjait a vállalatok egészére kiterjesztve alkalmazzák, biztosítva a folyamatok áttekinthetőségét és tudatos fejlesztését.

A képzés célja: a minőségirányítási rendszer ellenőrzése és fejlesztése érdekében végzett belső auditokban részt vevők felkészítése a folyamatok, a szervezeti egységek működésének ellenőrzésére, a dokumentumok elkészítésére, a minőségirányítási vezető munkájának hatékony támogatására.

Ajánljuk: az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszert kiépítő, működtető vagy fejleszteni kívánó szervezetek irányítási rendszerének fejlesztésébe, ellenőrzésébe és belső auditálásába bevont, illetve azért felelős személyek számára.

A jelentkezés feltétele: középfokú végzettség

Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított – Minőségügyi belső auditor – oklevél, valamint nemzetközi elismerést adó, angol nyelvű – IQNet ISO 9001 Internal Auditor – IQNet-oklevél. 

Témakörök:

  • A MIR kialakulása, az MSZ EN ISO 9001:2015 követelményei az MSZ ISO/TS 9002:2017 szerinti útmutató alapján, a MIR kiépítése
  • Az MSZ EN ISO 9000 szabványsorozat és az MSZ EN ISO 19011:2018 szabvány előírásainak értelmezése
  • Az auditorokkal szemben támasztott követelmények
  • Az auditálás tervezése, az auditra való felkészülés
  • Az audit levezetése, eredménye, dokumentumai, záróértékelése, az auditot követő intézkedések
  • Tárgyalástechnikai gyakorlat, belső audit végzésével kapcsolatos szituációs gyakorlatok (MIR)

A minőségügyi megbízotti tanúsítvánnyal rendelkezők számára az első témakör választható.

Hivatkozási szám: 2/2019
Időtartam: 3 nap + vizsga
Időpont: 2019. április 8–10.
Részvételi díj: 75 000 Ft/fő + áfa
Vizsgadíj: 12 000 Ft/fő + áfa

Jelentkezési lap