Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 164970
Hivatkozási szám MSZ 9681-2:2017
Cím A fűszerpaprika-őrlemény vizsgálata. 2. rész: Érzékszervi vizsgálat
Angol cím Test method for ground paprika as spice. Part 2: Sensory analysis
ICS 67.220.10 Fűszerek és ízesítők
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület E szabvány alkalmazási területe a fűszerpaprika-őrlemények különböző célú érzékszervi vizsgálata. A célok a következők lehetnek: – hatósági ellenőrzés; – új növényfajták vizsgálata; – a termék érzékszervi tulajdonságainak meghatározása; – új feldolgozási technológiák kipróbálása/bevezetése; – új termékek fejlesztése; – csomagolásfejlesztési, tárolási kísérletek; – fogyasztói kedveltségi tendenciák megállapítása; – versenyek, terméktesztek; – valamint minden olyan eset (pl. reklamáció), amikor a termékfelhasználó szükségét érzi egy érzékszervi vizsgálat elvégzésének. MEGJEGYZÉS: A különböző célok részletes ismertetését és a vizsgálattal kapcsolatos fontos tudnivalókat az A melléklet tartalmazza.
Az érvényesség kezdete 2017-05-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 603

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 290667 byte)
oldalszáma 35 oldal; Q kategória
ára Nettó: 9950 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 10447.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 12636.5 Ft