Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 170919
Hivatkozási szám MSZ ISO 22935-3:2019
Cím Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 3. rész: Útmutató a termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés pontozásos értékelési módszerére
Angol cím Milk and milk products. Sensory analysis. Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
ICS 67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Az ISO 22935 ? IDF 99 e része útmutatást ad egy általános módszerre a termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés értékelésére érzékszervi pontozás alapján, továbbá a szakkifejezések közös nevezéktanának alkalmazására. Ez a módszer különösen nagyobb számú mintán és/vagy időhiány esetén és/vagy korlátozott számú szakértő bírálóval végzett rendszeres folyamat- és minőség-ellenőrzés során alkalmazható. A módszerrel kapott eredmények részét képezhetik a termékosztályozási rendszereknek a belföldi vagy nemzetközi kereskedelem számára. Az osztályozási rendszerekre az ISO 22935 ? IDF 99 ezen része nem terjed ki.
Az érvényesség kezdete 2019-03-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 22935-3:2009
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 605

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 181588 byte)
oldalszáma 12 oldal; F kategória
ára Nettó: 5520 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 5796.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 7010.4 Ft