Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 170918
Hivatkozási szám MSZ ISO 22935-1:2019
Cím Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 1. rész: Általános útmutató a bírálók toborzásához, kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez
Angol cím Milk and milk products. Sensory analysis. Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
ICS 67.100.01 Tej és tejtermékek általában
03.100.30 Munkaerő-gazdálkodás
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Az ISO 22935 ? IDF 99 ezen része általános útmutatást nyújt a tej és tejtermékek érzékszervi vizsgálatát végző bírálók toborzásához, kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez. Meghatározza azon kritériumokat, amelyek a tej és tejtermékek kiválasztott bírálóinak, valamint a szakértő érzékszervi bírálóinak kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez szükséges. Kiegészíti az ISO 8586-1-ben és az ISO 8586-2 szakértő bírálókkal foglalkozó részeiben adott információkat.
Az érvényesség kezdete 2019-03-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 22935-1:2009
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 605

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 275359 byte)
oldalszáma 27 oldal; N kategória
ára Nettó: 9060 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 9513.0 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 11506.2 Ft