Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 164844
Hivatkozási szám MSZ ISO 22935-2:2017
Cím Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 2. rész: Érzékszervi vizsgálathoz ajánlott módszerek
Angol cím Milk and milk products. Sensory analysis. Part 2: Recommended methods for sensory evaluation
ICS 67.100.01 Tej és tejtermékek általában
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve magyar
Alkalmazási terület Az ISO 22935-IDF 99 ezen része egy ajánlott módszert ír elő a bizonyos tej és tejtermékek érzékszervi vizsgálatára. Kritériumokat határoz meg a mintavételre, a minta-előkészítésre és a minták vizsgálatára vonatkozóan. Az ISO 22935-IDF 99-nek ezen része megfelelően alkalmazható az ISO 22935-1-IDF 99-1-ben felvázolt érzékszervi módszertan vonatkozásában, valamint a speciális helyzetek és termékek esetén más ISO vagy IDF érzékszervi módszertan során. MEGJEGYZÉS: Az angol és francia szakkifejezéseken kívül, amely az ISO három hivatalos nyelvéből kettő, az A melléklet egyenértékű kifejezéseket ad meg németül és spanyolul; ezeket a német (DIN) és spanyol (AENOR) testületi tagok felelősségére tettük közzé, és csak tájékoztatásul adtuk meg. Csak hivatalos nyelveken megadott szakkifejezések vehetők figyelembe, mint ISO-szakkifejezések.
Az érvényesség kezdete 2017-04-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás idt ISO 22935-2:2009
Helyettesített szabvány(ok) MSZ 12292:1987
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 605

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 297433 byte)
oldalszáma 31 oldal; P kategória
ára Nettó: 9470 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 9943.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 12026.9 Ft