Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001788
Hivatkozási szám MSZ 3640-13:1976
Cím Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Enterokokkuszok számának meghatározása
Angol cím Microbiological examination of meat and meat products. Determination of the number of enterococci
ICS 07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1977-06-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2016/04: Visszavonási szándék; 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2208166 byte)
oldalszáma 18 oldal; J kategória
ára Nettó: 6930 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 7276.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8801.1 Ft