Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001788
Hivatkozási szám MSZ 3640-13:1976
Cím Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Enterokokkuszok számának meghatározása
Angol cím Microbiological examination of meat and meat products. Determination of the number of enterococci
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1977-06-01
A visszavonás napja

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék; 2016/04: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2208166 byte)
oldalszáma 18 oldal; J kategória
ára Nettó: 6930 Ft
Bruttó:
papírformátum esetén (5% Áfával): 7276.5 Ft
elektronikus (PDF-) formátum esetén (27% Áfával): 8801.1 Ft