Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001787
Hivatkozási szám MSZ 3640-12:1979
Cím Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Escherichia coli kimutatása és számának meghatározása folyékony táptalajból
Angol cím Microbiological examination of meat and meat products. Detection and determination of escherichia coli in liquid medium
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1980-06-01
A visszavonás napja 2014-06-01

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék; 2014/01: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2344865 byte)
oldalszáma 20 oldal; K kategória
ára Nettó: 7470 Ft
Bruttó:
formátumtól függetlenül (27% Áfával): 9486.9 Ft